keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Suomi-Turkki -jääkiekkoa

Turkin Valtion kulttuuri- ja matkailutoimisto on tukenut suomalaista jääkiekkojoukkue Jokereita jo vuodesta 2013 lähtien. Nyt on toteutumassa turkkilaisten kutsusta Jokereiden Istanbulin vierailu ja samalla myös ystävyysottelu 3. divisioonan MM-turnauksen voitaneen Turkin jääkiekkomaajoukkueen kanssa. Mielenkiintoista, eikö totta. Mitä muuta tiedät Turkin jääkiekkomaajoukkueesta? Täytyy myöntää, että edellistä uutista lukuunottamatta en mitään muuta. On jännä nähdä, syttyvätkö turkkilaiset tähän lajiin kuten jalkapalloonkin, tai edes puolella siitä palosta :)) .

Tuohon kutsutapahtumaan liittyy myös Turkin urheilumatkailu, sillä matkan aikana esitellään Turkin ja erityisesti Istanbulin ympärivuotisia urheilumatkailumahdollisuuksia. Istanbul sijoittui Tripadvisor-palvelun maailmanlaajuisessa Traveller's Choice kohdelistauksessa toiseksi. Istanbuliin on todella helppo tulla, ja onhan ilmasto kuitenkin eri luokkaa kuin Suomessa pahimmilla pakkasilla. Toisaalta Istanbul 11 miljoonan asukkaan kaupunkina pystyy tarjoamaan uskomattoman monipuoliset ja laadukkaat puitteet monien yllättävienkin urheilulajien toteuttamiselle. Niin on Alanyassakin. Täällä on panostettu todella paljon eri urheilulajien toteuttamismahdollisuuteen sekä harrastaja-, kilpailija- että joukkuenäkökulmasta. Olipa sitten kyse yksilö-, joukkue- tai vaikka vammaisurheilusta, niin treenimahdollisuudet löytyvät ympäri vuoden. Istanbuliin Suomesta pääsee suoralla lennolla myös talviaikaan, ja Alanyaan tarvitaan yksi koneen vaihto, esimerkiksi Istanbulissa.

Jokereiden ja Turkin jääkiekkomaajoukkueen kohtaamista ja matkatunnelmia voi seurata tunnuksilla @turkki.fi ja @jokerihtc.
Turkin facebooksivuilla tapahtumia päivitetään myös, osoitteessa facebook.com/turkki.fi

Tuo lehdistötiedote löytyy osoitteesta www.news.cision.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.