lauantai 12. heinäkuuta 2014

Muutoksia sivuston rakenteeseen

...kunhan saan muutoksen toteutettua / opin tekemään sen niin sivuston rakenne muuttu helppolukuisemmaksi. Nyt asioita on kuulemma vaikea löytää ja tätä pyritään helpottamaan.

asiat löytyvät vielä tällä hetkellä vieressä olevan hakusanalistan / aihepiirilistan kautta, aihesanoja klikkaamalla... tai teksti tekstiltä alaspäin selaamalla....Kannattaa luovia noiden aihepiirisanalistojen kautta vielä hetken aikaa. sieltä aukeaa sitten lisää.

perjantai 11. heinäkuuta 2014

Vuokra-asunto tai -huone Alanyasta

Kalustettu merenrannan läheisyydessä oleva kaksio edullisesti vuokralle Alanyan Tosmurista. Kuvat ja asunnon tarkempi esittely sekä hinnat löytyvät toisesta blogistani tuon linkin kautta
aurinkounelmia.blogspot.com


em lisäksi Alanyassa on tarjolla vuokrattavia huoneita ja asuntoja, hinnat alkaen 150€ / viikko tai 300 € / kk. mitä enemmän luksusta haluat sen isompaan vuokrahintaan kannattaa varustautua. Tuolla alimmalla hinnalla löytyy peruskalustettuja vaatimattomia asuntoja.

kysy lisätietoja tarkemmin sivun vieressä olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

Suoraa puhelinnumeroa ei tähän laiteta huijareiden vuoksi. Paljon on ollut niitä jotka vaan kiusatakseen tai uteliaisuuttaan tms kyselevät asuntoa ja kyselevät lomaretkiä yms mutta eivät oikeasti ole edes vuokraamassa tai tulossa tänne päin. Lomakkeen kautta kysymyksen jättäessäsi sinun tarvitsee antaa sähköpostiosoitteesi jos haluat että sinulle vastataan.