lauantai 9. marraskuuta 2013

Turkin karttoja

Laitan tähän linkkejä joiden kautta pääset katsomaan erilaisia ja eri tavoin toimivia karttoja Turkista.
Valitettavasti en voi laittaa kartoista kuvia, tekijänoikeussyistä, mutta linkkien kautta aukeavat uudet kuvamaailmat :)

Tässä on ensin tarpeittesi mukaan muokattava yleiskartta, jonne voit tehdä myös reittihakuja, näet etäisyydet ja ajoajat, saat tulostettua ajo-ohjeet jne. Kartan kielenä on minulla automaattisesti suomi, mutta voit muokata sitä omalle kielellesi ellei selaimesi käännä sitä automaattisesti.
maps.google.fi
 
Ja nyt on vuorossa Google Earth, kolmiulotteinen maapallomuodosta lähtevä kartta, jota voit zoomailla ja kohdentaa minne haluat. Tässä on omat viehättävät puolensa ja sen kanssa  vierähtää aikaa :D  Linkki, jonka tähän laitan, vie sinut kyseiselle sivulle mutta en ole ihan varma mihin pisteeseen ja mihin zoomaustasoon. google.com

 Tässä on edellisiin oleellisesti liittyvä Panoramio, joka esittelee Googlen kartalle sijoitettuna suosituimpia valokuvia siitä ympäristöstä jota olet kartalle hakenut. Ja aivan upeita kuvia sieltä löytyikin :)) Kuvat ovat yksityisten ihmisten, sekä valokuvausta harrastavien että ammattilaisten ottamia. Tämä oli minulle uusi ja varsin kiehtova tapa tutustua ympäristöön. Varo vaan, saattaa lisätä matkustushaluja C:
panoramio.com

 WorldMapFinderin kautta pääset moniin erilaisista lähteistä avautuviin karttoihin.
worldmapfinder.comEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.